+381601423057
+381628639228

MFOUR doo

Mike Curcica, BARAJEVO
11000 BEOGRAD,SRBIJA

NAS TIM

Tim koji je uvek spreman da Vas saslusa i predlozi za Vas najbolje resenje.

Za dugi niz godina koliko postojimo nudimo Vam veliko iskustvo i praksu u ovoj oblasti . U svojim redovima imamo kvalitetan tim ljudi razlicitih profila i strucnjaka od inzenjera do vrsnih majstora koji su radili na mnogim gradilistima u svetu.

Bilo da ste velika gradjevinska firma, mali zanatlija ili krajni kupac uvek smo spremni da Vam izadjemo u susret i sa korektnim uslovima zelimo da Vam pomognemo da resite problem, upotpunite i prosirite svoju uslugu te da Vam budemo dobar partner na duze staze.

PROIZVODNJA

Savremene automatske masine uz vrhunske majstore pruzaju nam mogucnost da Vam pruzimo maksimalni kvalitet proizvoda

INVESTITORI I PREDUZIMACI

Dugogodisnja saradnja sa investitorima i preduzimacima. Korektni uslovi, dobar kvalitet proizvoda cine nas stabilnim i pouzdanim partnerom. Ovakav vid saradnje sa kompatibilnim delatnostima siri i nase i njihovo trziste na obostrano zadovoljstvo i uz obostrani interes.

Vrlo korektni uslovi i cene pruzaju mogucnost i malim privatnicima ( moleri, vodovod i sl. ) da upotpune i daju celovitu ponudu na trzistu a u nama uvek imaju stabilnog partnera koji ce u celosti ih ispratiti da kupac bude zadovoljan i dobije sve na jednom mestu.

POVRATAK NA VRH STRANE

NE ZABORAVITE DA POGLEDATE STA SMO NOVO SPREMILI ZA VAS