+381601423057
+381628639228

MFOUR doo

Mike Curcica, BARAJEVO
11000 BEOGRAD,SRBIJA

POGODNOSTI
BLIND VRATA I PVC STOLARIJA NA CEKOVE

ZA 2016 GOD. U PRILICI SMO DA VAM IZADJEMO U SUSRET TE DA DO NASIH PROIZVODA I ROBE DOJETE NA ODLOZENO PLACANJE OD 90 DO 210 DANA CEKOVIMA GRADJANA. OVAKAV NACIN PLACANJA JE BESKAMATAN ZA VREME TRAJANJA OTPLATE.
POSTOJI MOGUCNOST DA PLACANJE ZA NASU ROBU I USLUGE IZVRSITE DELOM NA ODLOZENO PLACANJE CEKOVIMA A JEDNIM DELOM U GOTOVOM. OVAKAV NACIN PLACANJA,  SVAKAKO, PRUZA MOGUCNOST DA DO KVALITETNIH PROIZVODA DODJETE UZ MAKSIMALNO RACIONALIZACIJU SVOG BUDZETA.

 

ZA VECI OBIM POSLOVA I VECE RESTAURACIJE MOZEMO VAM POMOCI  DA PREKO KREDITA POD POVOLJNIM USLOVIMA DOJETE DO ZELJENOG PROIZVODA. USLOVI KREDITA SU VARIJABILNI ( ZAVISE OD BANKE ) TE JE NAJBOLJE INFORMISATI SE KOD NAS PRE KUPOVINE. DUGOGODISNJA SARADNJA SA BANKAMA U OVOJ OBLASTI NASIM KUPCIMA PRUZA MANJE PAPIROLOGIJE I PRIORITETE U BRZINI DOBIJANJA ISTIH.
    

 

  NAZAD

BLIND VRATA PVC STOLARIJA

                         

 

POSTOVANI PREDUZIMACI, INVESTITORI, ZANATLIJE

ZA GRADJEVINSKU SEZONU 2016.  U PRILICI SMO DA VAM PRUZIMO SIROK DIJAPAZON PROIZVODA I USLUGA PO IZUZETNO POVOLJNIM USLOVIMA I CENAMA A ZA PROVERENI KVALITET.

:)POZIVAMO VAS DA NAM SE JAVITE I DA POSTANEMO OVE GODINE PARTNERI NA OBOSTRANO ZADOVOLJSTVO

NAROCITO ZA 2016. GOD. U NUDIMO INTERESANTAN PROGRAM MALIM ZANATLIJAMA I SAMOSTALNIM MAJSTORIMA, KOJE POZIVAMO DA NAM SE JAVE, TE DA NASIM PROIZVODOM UPOTPUNE I ZAOKRUZE SVOJU PONUDUODLICNI VELEPRODAJNI USLOVI - STOLARIJE, ROLETNI I SL. 

- PREDUZIMACI, INVESTITORI, SAMOSTALNI ZANATLIJE UVEK U NAMA IMAJU POUZDANOG PARTNERA I SARADNIKA ZARAD ZAJEDNICKOG NASTUPA NA TRZISTE .BILO DA STE VELIKA GRADJEVINSKA FIRMA ILI MALI ZANATLIJA UVEK VAM POD KOREKTNIM I POVOLJNIM USLOVIMA NUDIMO DA POSTANETE NAS PARTNER I UPOTPUNITE SVOJU PONUDU KA KRAJNJEM KUPCU A I MI CEMO SE POBRINUTI DA NASI KUPCI CUJU ZA VAS I VASU USLUGU.

NAZAD

 

GRUPNI - ZDRUZENI RADOVI

AKO VI I VAS KOMSIJA IMATE ISTI PROBLEM, JEDINSTVENA JE PRILIKA DA GA RESITE ZAJEDNO UZ NE MALU USTEDU.OVO JE NAROCITO INTERESANTNO ZA SKUPSTINE STANARA ILI ZGRADE U NADOGRADNJI, RENOVIRANJU GDE NA OVAKO NAPRAVLJEN DOGOVOR MOZE SE USTEDETI I PREKO 30% U ODNOSU NA POJEDINACNU NARUDZBU.( PR. VREDNOST ZAMENE STOLARIJE U STANU MOZE VAS IZACI UMESTO 1000 EUR, SVEGA 700 EUR, STO SLOZICETE, SE NIJE MALA USTEDA !!!  A UZ TO DEO RADOVA MOZETE DOBITI NA ODLOZENOM)

NAZAD

AKO NEMATE POSAO, ZELITE DODATNO DA ZARADITE, OVO JE PONUDA ZA VAS!!

U 2016. GOD. PRUZAMO MOGUCNOST DA ZARADITE. POZIVAMO SVAKOGA KO VIDI SVOJ INTERES DA NAM SE PRIDRUZI. ODLICNI PROCENTI ZA UGOVORENI POSAO, MOGUCNOST USTUPANJA USLUGE DA ZA NAS VI IZVRSITE I NAPLATITE, TAKO JOS UVECATE SVOJU ZARADU. AKO STE NA TERENU ILI U NEKOM VEC ZANATU ( MOLER.VODOVOD I SL.) OVO JE ODLICNA PRILIKA DA DODATNO ZARADITE.PROCENAT ZARADE ZAVISI OD OBIMA UGOVORENOG POSLA. VASE JE SAMO DA OSTVARITE KONTAKT, OSTATAK POSLA JE U POTPUNOSTI NASA BRIGA I ODGOVORNOST . NA OVAKAV NACIN PRIMERA MOZETE ZA PAR MESECNO UGOVORENIH POSLOVA SREDNJEG OBIMA ( DO 1000 EUR VREDNOST ) DA OSTVARITE I 300 - 400 EUR CISTE ZARADE.

U SVAKOM TRENUTKU MOZETE NAM SE JAVITI I OSTAVITI VASE PODATKE ( E-MAIL ) KAKO BI U MESECIMA POJACANOG POSLA VAS KONTAKTIRALI I DOBILI POSAO. UVEK POSTOJI POTREBA ZA FIZICKIM RADNICIMA, MAJSTORIMA ( STOLARSKA STRUKA, ROLETNE I SL. ), ADMINISTRATIVNIM RADNICIMA. ISPLATA DNEVNA PO OBAVLJENOM POSLU. POSTOJI MOGUCNOST I STALNOG ZAPOSLENJA !!

  NAZAD

SEZONSKI POPUST 

ODLICNA PRILIKA DA PO IZUZETNO POVOLJNIM CENAMA, UZ SEZONSKI POPUST DODJETE DO ZELJENE STOLARIJE.