+381601423057
+381628639228

MFOUR doo

Mike Curcica, BARAJEVO
11000 BEOGRAD,SRBIJA

PROIZVODI I USLUGE
PVC STOLARIJA

 - IZRADA STOLARIJE PO MERI OTVORA

 POD MOTOM "POSTUJEMO JEDAN I STO JEDAN OTVOR" A NA VAS POZIV IMATE BESPLATAN DOLAZAK GDE CE VAM NAS TIM DATI NAJBOLJI SAVET I PREPORUKU KAKO BI STE USTEDILI VREME I NOVAC A USPESNO ZADOVOLJILI SVOJE POTREBE. NERETKO U ZAVISNOSTI OD KONCEPCIJE PROSTORA, UZ DOBAR SAVET KOJI NIJE NA USTRB FUNKCIONALNOSTI A KOMBINACIJOM KONCEPCIJA OTVARANJA, IZGLEDA ELEMENATA I SL. MOZE SE OSTVARITI ZNACAJNA  USTEDA.

 - ZASTAKLJIVANJE TERASA, IZRADA IZLOGA, 

OPTIMIZUJTE SVOJ STAMBENI/POSLOVNI PROSTOR ZATVARANJEM POSTOJECIH OTVORA NA VRLO BRZ,JEFTIN I KVALITETAN NACIN

 

 

 


 

MATERIJAL

U ZAVISNOSTI OD POTREBE I ZELJE KUPCA PVC STOLARIJU IZRADJUJEMO U SLEDECIM KOMBINACIJAMA I MATERIJALIMA:

 

SESTOKOMORNI PROFIL TERAPLAST

CELICNO OJACANJE

SVE POPULARNIJI PROFIL KOJI PROIZVODJACI SVE VISE USVAJAJU ZBOG ODLICNOG ODNOSA CENE I KVALITETA. 
DOPADLJIVOG DIZAJNA, SEST KOMORA STO PRUZA DODATNU ENERGETSKU EFIKASNOST. OJACAN KVALITETNIM CELICNIM OJACANJEM I KVALITETNIM OKOVOM DAJE SASVIM KOREKTAN PRIZVOD KOJIM MOZE DA SE RESI DOSTA POZICIJA. SA OVIM SISTEMOM PVC PLASTIKE MOZE SE DOBITI NAJMANJA CENA PROIZVODA A DA ZADOVOLJAVA OSNOVE , NAVEDENE KRITERIJUME

PROIZVODI OD OVOG PROFILA KOMBINUJU SE SA   OKOVOM            

  •                
  •          

  STAKLO:  DVOSLOJNO ILI  TROSLOJNO

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

GEALAN 8000

SESTOKOMORNI PROFIL GEALAN 8000

CELICNO  OJACANJE                                                                                                                                                                          

KOMBINACIJA PROFILA I OKOVA KOJA PRUZA PROIZVOD IZUZETNO BALANSIRANOG ODNOSA CENE I ODLICNOG KVALITETA KOJI JE PRIMENJIV SKORO ZA SVAKU KONCEPCIJU OTOVRA. STOLARIJA PROIZVEDENA OVIM PROFILIMA  JE MASIVNIJA ( DEBLJI PROFIL U ODNOSU NA TRZISNI STANDARD ) I ESTETSKI PRIJEMCIVA.

PROIZVODI OD OVOG PROFILA KOMBINUJU SE SA   OKOVOM            

  •                
  •          

  STAKLO:  DVOSLOJNO ILI  TROSLOJNO

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GEALAN SERIJA 9000

SESTOKOMORNI PROFIL GEALAN 9000

PROFIL NOVE GENERACIJE !!!

DEBLJINE 8,25cm, CENTRALNA GUMA NA STOKU,
Uf = 0,92 W/m2K,    STV TRAKA 

CELICNO OJACANJE

SVAKAKO SKUPLJE ALI MODERNO I TRAJNIJE RESENJE ZA VAS DOM. OVAJ PROFIL ZBOG SVOJE MASIVNOSTI, ENERGETSKIH PARAMETARA, ESTETIKE PRUZA POUZDANIJI I MODERNIJI PROIZVOD. NA VELIKIM VISINAMA I SVUDA GDE TREBA POSTICI MAKSIMALNU ENERGETSKU EFIKASNOST PROIZVOD SA OVIM PROFILOM JE JEDINO RESENJE , SVE OSTALO JE BACANJE PARA BEZ PRAVOG EFEKTA.

PROIZVODI OD OVOG PROFILA KOMBINUJU SE SA   OKOVOM            

  •                
  •          

  STAKLO:  DVOSLOJNO ILI  TROSLOJNO


- PETOKOMORNI PROFIL KBE  SA SIGENIJA OKOVOM

 

- SESTOKOMORNI PROFIL ROLOPLAST SA  ROTO OKOVOM

 


 

  OSIM OSNOVNE BELE BOJE STOLARIJE  U PONUDI SU I VISE VARIJANTI DEZENA  MAHAGONI ( BOJA DRVETA )!!!

CENE SU OKVIRNE I TREBA UZETI U OBZIR BROJNE MOGUCNOSTI DA OSTVARITE POPUST ( KOLICINA, SPRATNOST I SL. ) , TE ZA TACNI PREDRACUN POTREBNO NAS JE KONTAKTIRATI JER JEDINO TAKO MOZETE SAZNATI PRECIZNU CENU . TREBA UZETI U OBZIR I CESTE ( SEZONSKE I VANSEZONSKE )POPUSTE I DR.  IZLAZAK NA TEREN BESPLATAN

PRI ODABIRU STOLARIJE, SVAKAKO, OSIM CENE TREBA PRE KUPOVINE IZVRSITI ANALIZU STA SE ZA TU CENU DOBIJA, TJ. STA JE SVE OBUHVACENO. PROZORI KOJI SE PRAVE PO NARUDZBENICI SU SVAKAKO SKUPLJI OD ONIH GOTOVIH NA STOVARISTIMA, ROBNIM KUCAMA I SL. ALI TO SVAKAKO  SE ODRAZAVA I NA KVALITET. NAIME, PEDANTNO SU IZRADJENI, SA SVIM PREDVIDJENIM TEHNICKIM ELEMENTIMA ( OJACANJE, SARKE, OKOV I SL. ). PRI KUPOVINI STOLARIJE TREBA VODITI RACUNA DA JE TO TRAJNI ELEMENT NA OBJEKTU TE DA SE NE MENJA SVAKE SEZONE PA CENA NE SME BITI USLOV KUPOVINE ( JER VREMENOM "KO NE PLATI NA MOSTU, PLATI NA CUPRIJI" ) JER U STARTU SKUPLJE DOVODI DA TOKOM GODINA EKSPLATACIJE NEMATE MALTRETIRANJE I ZNATNE DODATNE IZDATKE OKO SERVISA.

SERVIS UZ GARANCIJU

CESTO SE DESAVA DA STE POSTAVILI I ULOZILI U NOVU PVC ILI AL STOLARIJU ALI NISTE DOBILI ZELJENI EFEKAT, TJ. VASI PROZORI SE NE OTVARAJU SA LAKOCOM, POJAVLJUJE SE KONDENZ PA CAK I DUVANJE ( NAROCITO JE IZRAZENO NA LEDJNOJ STRANI STOLARIJE ). KADA STE UGOVARALI POSAO SVI SU PRICALI O "NEMACKIM " KOMPONENTAMA ALI NISTE OBRATILI PAZNJU KAKO SE TE KOMPONENTE UKLAPAJU I DA LI SU POSTAVLJENE PO TEHNICKOJ SPECIFIKACIJI ZA DATI PROIZVOD. PO IZUZETNO POVOLJNIM CENAMA NUDIMO VAM SERVIS PVC ILI AL STOLARIJE, BLINDIRANIH ( SIGURNOSNIH ) VRATA, ROLETNI I DR..

IZLAZAK NA TEREN I KONSTATOVANJE KVAROVA JE BESPLATNO!!

OSIM SERVISA U PRILICI SMO DA VAM PONUDIMO I POTREBNE REZERVNE DELOVE KOJE MOZETE KOD NAS NABAVITI 

NAZAD

BLIND ( METALNA ) VRATA

U ZAVISNOSTI OD VASIH POTREBA, KONCEPCIJE PROSTORA, NAMENE I SL. U PRILICI SMO DA VAM PONUDIMO SIROK DIJAPAZON STANDARDNIH MERA BLIND I SOBNIH VRATA, PROVERENOG KVALITETA, MODERNOG DIZAJNA PO IZUZETNIM USLOVIMA I CENAMA ZA ZELJENI KVALITET. OSIM PROIZVODA NUDIMO I SVE POTREBNE USLUGE UZ GARANCIJU ( DEMONTAZA, MONTAZA, ZAVRSNA OBRADA, SERVIS I SL. )

CENE I KATALOG 

NAVEDENE CENE SU SA URACUNATIM POREZIMA , BEZ MONTAZE

U KATALOGU SU NAVEDENI OSNOVNI, STANDARDNI MODELI. OSIM OVIH POSTOJE NA STANJU I SKUPLJI MODELI, RUCNO PRAVLJENI, ILI  SA ITALIJANSKOM BRAVOM I DO 50.000 DIN ( U ZAVISNOSTI OD MODELA, BRAVE I SL )

NA TERITORIJI BEOGRADA CENA MONTAZE JE:

- 3.500 DIN SA SKIDANJEM STARIH VRATA, MONTAZA BEZ ZAVRSNE OBRADE ( DO PUR PENE )

- 3.000 DIN NA "CIST GRADJEVINSKI OTVOR", MONTAZA BEZ ZAVRSNE OBRADE (DO PUR PENE )

POSTOJI MOGUCNOST DA KOD NAS ZAKAZETE I ZAVRSNU OBRADU I ONA SE NAKNADNO DOGOVARA

NAPOMENA:  U KATALOGU SU PRIKAZANI NEKI OD MODELA. CESTO JE STANJE MODELA PROMENLJIVO , DESAVA SE DA NEKIH MODELA TRETNUTNO NEMA NA STANJU ( ILI POTREBNE DIMENZIJE, BOJE I SL. ) , KAO I TO DA IMA NOVIH KOJI NISU UBACENI OVDE, TE JE NAJBOLJI NACIN DA SE UTVRDI PRAVO STANJE JE DA POSETITE NAS IZLOZBENI SALON GDE CE TE DOBITI NAJPOTPUNIJU INFORMACIJU.

PORED NOVIH VRATA A ZA MANJE VAZNE OBJEKTE ( VIKENDICE, KOTLARNICE I SL ) U PONUDI CESTO IMAMO I VRATA SA NEZNATNIM FIZICKIM OSTECENJIMA ( MALO ULUBLJENA, OGREBANA I SL. ) NA KOJE MOZETE OSTVARITI ZNACAJNE POPUSTE . OVAKVA VRATA SU U POTPUNOSTI FUNKCIONALNA STO SE TICE NJIHOVE OSNOVNE NAMENE I IMAJU SAMO ( NEKADA NEPRIMETNE ) ESTETSKE GRESKE.

 

ROLETNE,KOMARNICI, VENECIJANERI

KOMPLETAN PROIZVODNI PROGRAM ROLETNI.

U PRILICI SMO DA VAM PONUDIMO SLEDECE KATEGORIJE PROIZVODA:

ROLETNE

- UGRADNE ( UNUTRASNJE ) - ROLETNE KOJE SE POSTAVLJAJU NA PROZOR I ZAJEDNO SE MONTIRAJU U OTVOR. OVAKAV NACIN POSTAVLJANJA ROLETNE PRUZA VISESTRUKE POGODNOSTI. NAIME, BRZ I JEDNOSTAVAN KASNIJI SERVIS ( SKIDANJEM ZADNJEG POKLOPCA DOLAZI SE DO MEHANIZMA ), NE BUSI SE STOLARIJA KAKO BI SE PROVUKLA GURTNA-KANAP ZA PODIZANJE, MOGUCA JE UGRADNJA ROLO KOMARNIKA U ISTOJ KUTIJI SA ROLETNOM ( CELOVIT ESTETSKI I FUNKCIONALNI SISTEM ) . CESTO ( NAROCITO NA ZGRADAMA ) POSTOJI TZV. BETONSKI ZUB KOJI JE UPRAVO NAMENJEN KAO LEZISTE I ZASTITA ZA OVAKAV TIP ROLETNI TE PRI ZAMENI STOLARIJE IDEALNO JE ODMAH URACUNATI I OVAJ TIP ROLETNI.

- VANJSKE ( NADGRADNE ) - ROLETNE SE POSTAVLJAJU NA VEC POSTOJECI PROZOR ( DRVENI, PVC I BILO KOJI DRUGI ), NAKNADNO . KAKO BI SMANJILI OTVOR KOJI SE BUSI ZA PROVLACENJE GURTNE KORISTIMO ISKLJUCIVO SISTEM SA PLASTIFICIRANIM KANAPOM. OVO OMOGUCAVA DA OTVOR NA STOKU BUDE MINIMALAN A I MANJU OSETLJIVOST NA KRZANJE TOKOM GODINA EKSPLOATACIJE.

ONO STO MI PREPORUCUJEMO ZA ROLETNE JESTE ISKLJUCIVO UPOTREBA ALIMINIJUMSKIH LAMELICA ISUNJENIH POLIURETANOM KAO TRAJNO RESENJE

PORED PROIZVODNJE NUDIMO I SERVIS VASIH ROLETNI ( ZAMENA GURTNE, ZASTORA I SL. ) IZLAZAK NA TEREN I KONSTATOVANJE KVARA SA PREDRACUNOM BESPLATNI!!

KOMARNICI

- FIKSNI - KOMARNICI KOJI SE TRAJNO POSTAVLJAJU NA VAS PROZOR ( BILO KOJE VRSTE ). IZRADJENI OD SPECIJALNIH PVC ILI AL PROFILA U KOMBINACIJI SA KVALITETNOM MREZICOM. OVAKAV NACIN IZRADE PRUZA DUGOTRAJNOST U ODNOSU NA VARIJANTE "URADI SAM" ( KUCANE LETVICE, MREZICA SA PIJACE I SL. ), OTPORNI NA VREMENSKE PRILIKE, DOBRA ZATEGNUTOST MREZICE , LAK SERVIS ( ZAMENA MREZICE ) I DR.

- ROLO - U SLUCAJU DA IMATE POTREBU DA VAS  PROZOR KORISTITE I U  DRUGE SVRHE , ONDA JE OVO SVAKAKO DOBRO RESENJE JER OVU VRSTU KOMARNIKA MOZETE POSTAVLJATI ( SPUSTATI ) I UKLANJATI ( PODIZATI ) PO POTREBI. ROLO KOMARNIK MOZE BITI MONTIRAN KAO ZASEBAN ( NA BILO KOJU VEC POSTAVLJENU STOLARIJU ) ILI U OKVIRU KUTIJA ROLETNI ( I UNUTRASNJIH I SPOLJASNJIH ).AKO JE MONTIRAN KAO SISTEM SA ROLETNOM PREDNOST JE TO STO JE DODATNO ZASTICEN OD VREMENSKIH PRILIKA I ESTETSKI JE LEPSI JER JE LEZIZTE MEHANIZMA KOMARNIKA NEVIDLJIVO.

- KOMARNIK ZA VRATA ( BALKONSKIH, ULAZNIH I SL. ) - KOMARNICI IZRADJENI OD PVC ILI AL PROFILA, SADRZE SARKE I MEHANIZAM ZA ZABRAVLJIVANJE. IZRADJUJU SE KAO JEDNOKRILNI ILI DVOKRILNI ( PREMA VRATIMA ). KARAKTERISE IH LAKA MANIPULACIJA , ODRZAVANJE, SERVIS. OSIM STANDARDNIH PROFILA MOGUCA JE I KOMBINACIJA KAKO BI SE POTIGLA ESTETIKA PREMA VRATIMA.

VENECIJANERI

IZRADJENI OD KVALITETNIH MEHANIZAMA, PRE SVEGA NOSECIH "KANAPA" TAKO DA OMOGUCAVAJU DUGOTRAJNOST I LAKO KORISCENJE. SIROK IZBOR BOJA "LAMELICA"

PORED VENECIJANERA TZV"NOVI TIP" SA PLASTICNOM RUCKOM, IZRADJUJEMO I TZV"STARI TIP" SA METALNOM SAJLOM ZA MANIPULACIJU. METALNA SAJLA SMANJUJE MOGUCNOST LOMA RUCICE I TRAJNIJE JE RESENJE.

SLIKE I CENOVNICI OVDE

NAZAD